Forum jest tylko dla członków sojuszu aM.W. i ich sojuszników
Proponuje by kazdy czlonek sojuszu zostal poinformowany ze sojusz to nie tylko widok ze ma sie przyjaciol ale to i takze obowiazek uczestniczenia w zyciu tego sojusz to znaczy wypowiadanie sie w grze na forum pomaganie sobie nawzajem...Obecnie malo osob zdaje sobie z tego sprawe wiec chcialbym by wladze jakos opowiedzialy sie za ta propozycja jesli uznaja ja za odpowiednia..
Administrator
Wiadomość odnosnie zarejestrowania sie na forum zostala wyslama do kazdego uzytkownika
Proponuje by kazdy czlonek sojuszu zostal poinformowany ze sojusz to nie tylko widok ze ma sie przyjaciol ale to i takze obowiazek uczestniczenia w zyciu tego sojusz to znaczy wypowiadanie sie w grze na forum pomaganie sobie nawzajem...Obecnie malo osob zdaje sobie z tego sprawe wiec chcialbym by wladze jakos opowiedzialy sie za ta propozycja jesli uznaja ja za odpowiednia.. ŁAdnie NAPISANE I W PELNI POPIERAM
DODAL BYM TYLKO DO TEGO CO NAPISAL 19dawid45 ze nowi gracze powinni zeby cos zyskac od nas mocniejszych czyms sie wykazac conajmniej uczestnictwem czynnym na forum a nie ze sie napisze pomuzcie z surka a sie nic nie robi w kierunku tego by sojusz byl staly i mocny lub sie nie uczestniczy wogule na forum .
Oto moja kolejna propozycja ktora powinna wejsc w zycie...wladze sojuszu a takze gracze ktorzy sie udzielaja w sojuszu powinni miec prawo do zadania wynikow dzialan slabych graczy z calego tygodnia...to by dalo nam wiesci czy nasi podopieczni ida w gore czy stoja w miejscu...tzn poziomy budowli poziomy badan flota nowe planety itd...zakres na przyklad z calego tygodnia...robilem tak w starym sojuszu i dawalo to jakies skutki ...wystarczy tego pilnowac zeby wiedziec kto sie przy nas rozwija a kto tylko kryje pod tagiem a.M.W by go nie atakowali...trzeba zabrac sie za sojusz zaczynajac od czlonkow
jest to dobre ale nie do konca jesli juz to nie z tygodnia rylko co jakies 2 tygodnie bo czasami jedna zecz sie buduje nawet 3 dni zalezy co kto ma rozwiniete bardziej wiec akurat trafisz na to i co mu powiesz a co dwa tygodnie to moglo by byc zeby sie wykazac co osiagnelismy wiec popieram jak najbardziej lecz co dwa tygodnie
Moderator
ten pomysł o tym indeksie jest niezły . Tylko ja aktualnie nie rozbudowuje budykow tylko floty na kazdej planecie
Administrator
Witam, teraz mam popoludnie w pracy wiec mnie niema popoludniu zaraz zrobie taką zakładkę
Administrator
Jakąś małą flotę do zdobywania surowców musi mieć a młody ma pojęcie o grze gra na ugameli tylko nie moze wchodzic za czesto na kompa:((
moim zdaniem najlepiej pierw jest jechać w obronę..... można się spokojnie rozwijać budować budynki itp i nikt nie zaatakuje samej obrony.... a jak obrona będzie wystarczająco dobra to można jechać w flotę i raczej nikomu się nie będzie opłacało niszczyć super obrony i na początku słabej floty...