Forum Sojuszu Akademii Młodzi Waleczni

Forum jest tylko dla członków sojuszu aM.W. i ich sojuszników

#1 2009-03-17 21:53:41

adamsandler

Administrator

Punktów :   

TO moja flota

Mały transporter      604
Duży transporter      23
Krążownik      63
Okręt wojenny      199
Statek kolonizacyjny      2
Recykler      1
Sonda szpiegowska      61
Pancernik      42

#2 2009-03-17 21:55:34

19dawid45

Moderator

Punktów :   

Re: TO moja flota

Tak po przemysleniu uwazam ze temat troche (przypalowy) bo zawsze do sojuszu mzoe wejsc szpieg ktory rpzeczyta co ammy no ale trudno potem sie bedziemy tym martwic...na dzien dzisiejszy ja ide w eko to znaczy z floty posiadam marne 50 sond 5 lekkich mysliwcow 10 reckow 320 malych transporterow oraz 50 duzych transporterow...jak mowie ide w ekonomie wiec narazie wojennej floty nie posiadamale w razie dzialan wojennych jestm w stanie utworzyc w pare dni taka flote dodatkowo chce do konca miesiaca posiadac na akzdej koloni przynajmniej po 1000 wyrzutni rakiet i powloki z czego na 2 koloniach dodatkowo po 1000 laserow itd jedynie 100 dzial Gaussa i wyrzutni plazmy...poki co mysle ze starczy...glowna planeta bedzie miec wszystkiego po 1000 procz dzial Gaussa i wyrzutni plazmy czego chce miec kolejno 500 i 200 poki co...jesli sami przemyslicie czy temat nie ejst zbytnio przypalowy i dojdziecie do wniosku mojego to moze zmiennmy zasady tego dzialu np;

Piszmy nie o tym ile czego mamy tylko o:
-ile mamy punktow
-ktore miejsce w statystykach-otwarcie psizmy czy jestesmy zdolni do dzialan wojennych czy nie bez zadnych szczegolow o ilosci flot...
-tak by bylo bezpieczniej ..kazdy moze byc szpiegiem:D

#3 2009-03-17 21:57:03

adamsandler

Administrator

Punktów :   

Są ustawienia tak zrobione ze nikt z spoza  soju nie zobaczy:))

#4 2009-03-17 21:59:49

19dawid45

Moderator

Punktów :   

chodzi o to zeby do soju nie doszedl szpieg nie zarejestrowal sie i nie zdobyl informacji...skad mozemy wiedziec czy np: pan XX ktory ejst w naszym soju od 2 tygodni nie ejst szpiegiem sojusz XX ...takie walki kreca ludzie

#5 2009-03-18 20:38:17

piero

Użytkownik

Punktów :   

sluchaj jak dojdzie szpieg to i tak od ciebie wyciagnie ile masz floty bo np: bedzie potrzebowal od ciebie pomocy. wiekszosc soju ma takie stronki ale jak co to nie ma problemu moze tegio nie byc to byl muj pomysl bo sie nie raz sprawdzil bo jak co to wchodze na stronke i patrze acha ten ma tyle i tyle wiec pisze tylko do tego co mi jest potrzebny a nie prosze sie i nie czekam na odpowiedzi. ale jak chcecie a po za tym to tak naprawde uzbrajanie sie 1000 wyrzutni na kazdej z koloni to jest pomylka wez tylko sobie np: najwieksza kolonie uzbroj i tyle a reszta moze nawet byc bez niczego bo takie sumy wyzutni naprawde sie kiedys przekonasz ze nic nie daja ludzie w tej grze  maja nawet po 100 000 wyrzutni i innych tez po kilkanascie tys i sa tez atakowanie wiec to jest tak naprawde na postrach tych slabszych ale jak ci puszcza dobra flote to i to ci nie pomoze wiec jest to wyzucanie surki w bloto. ale rob jak chcesz. najleprze zebys mial pancerz , tech ochronna i bojowa rozwinieta wtedy mozliwe jest tylko nawet postawienia 100 wyrzutni i wiekszosc cie nie ruszy jesli bedziesz mial jakas flote na planecie bo to sie liczy. A obrona to tak naprawde jest tutaj w kit dla mocniejszych graczy taka ilosc to nie przeszkoda .to tylko moje wskazowki a jak zrobisz to juz ty wiesz.najwazniejsze w grze to robic PZ i jestes caly czas wygrany bo po sama surke nie zawsze sie oplaca leciec bo nikomu sie niechce wydawac paliwka ktore w tej grze jest najcenniejsze. pozdrawiam

Stopka forum

RSS